اخبار و مقالات کرونا

نکاتی در مورد استفاده از ماسک در روزهای بارانی

استفاده از ماسک در روزهای بارانی

پاییز امسال با کرونا همراه هستیم. روزهای بارانی که مجبور هستیم با ماسک از منزل خارج شویم. در این مطلب نکاتی را در مورد استفاده از ماسک در روزهای بارانی می خوانیم. چرا که رعایت نکات حرفه ای تر و بهتر برای پیشگیری این روزها مهم است. کرونا روز به روز قوی تر می شود. ما نیز با رعایت بهتر پروتکل ها باید از ابتلا به این ویروس پیشگیری کنیم.

آیا استفاده از ماسک در روزهای بارانی متفاوت است؟

شیوه استفاده از ماسک در روزهای آفتابی و بارانی از نظر ماسکی که باید استفاده شود تفاوتی نمی کند. اما رطوبت موجود در هوا ممکن است باعث تغییراتی در ماسک و طول عمر آن شود. در ادامه موارد بیشتری را در این مورد بررسی می کنیم.

رطوبت باعث تکثیر بیشتر ویروس می شود

یکی از بسترهای مهم برای رشد میکروارگانیسم ها رطوبت است. وقتی میزان رطوبت محیط افزایش پیدا کند ویروس راحت تر می تواند تکثیر شود. پس باید بیشتر مراقب باشیم. بهتر است تا جایی که می شود رطوبت موجود در محیط را به وسیله دستگاه های برقی کمتر کنیم. همچنین بهتر است این روزها کمتر از منزل خارج شویم.

در روزهای بارانی حتما چتر داشته باشیم

اگر از دسته افرادی هستید که عاشق خیس شدن زیر باران هستید فعلا بی خیال این کار شوید. بهتر است حتما از چتر استفاده کنید. این کار باعث می شود که قطره های باران باعث خیس و مرطوب شدن ماسک شما نشود.

ماسک های پارچه ای خطرناک ترین ها در روزهای بارانی

بدترین ماسکی که می توانید در شرایط بارانی و این روزهای کرونایی استفاده کنید ماسک هایی است که از پارچه ساخته شده است. پارچه به سرعت خیس و مرطوب می شود. همچنین در مقابل ورود ویروس مقاومت خاصی ندارد. خیس شدن این ماسک ها نیز شرایط را بسیار بدتر می کند. حتما از ماسک سه لایه استفاده کنید.

ترجیحا از شیلد صورت استفاده کنید

استفاده از شیلد در شرایطی که مجبورید در روزهای بارانی از منزل خارج شوید بسیار توصیه می شود. این وسیله به شما کمک می کند رطوبت محیط کمتر جذب ماسک شود. در صورتی که می توانید از شیلد استفاده کنید.

در صورت خیس شدن ماسک آن را تعویض کنید

بهتر است این روزها همیشه چند ماسک اضافی همراه خود داشته باشیم. در صورتی که ماسکتان خیس شد سریعا آن را دور انداخته و ماسک دیگری استفاده کنید. ماسک خیس و استفاده شده را نیز در یک کیسه فریزر گذاشته و در آن را خوب گره بزنید. به هیچ عنوان ماسک را همین طوری در سطل زباله های بدون در نیندازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *